Centrale Peleti Balan

Centrale Peleti Balan

Centrale Peleti Balan

Centrale peleti sunt sisteme complet automatizate, care pot functiona o perioada destul de mare de timp fara interventia umana. Pot asigura incalzirea locuintelor de orice dimensiune sau a spatiilor comerciale, industriale. In functie de necesarul termic calculat al spatiilor respective, puterea nominala a acestora difera. Pentru mediul casnic, cel mai des intalnite centrale au puteri termice nominale cuprinse intre 18 si 50kw.

Nevoia de a cumpara o centrala pe peleti este, in proportie de peste 90%, a persoanelor care nu au bransament la reteaua de gaz natural. De obicei, oamenii vor sa renunte la sistemele de incalzire existente, isi construiesc case noi sau doresc solutii alternative, mai ecologice.

Centralele pe peleti de generatie noua folosesc sisteme inteligente, cu comanda prin internet. Vin echipate cu propriul calculator, se pot comanda de pe smartphone, i se pot monitoriza functiile de pe telefon. Acesta este un beneficiu major pentru persoanele care sunt plecate de acasa, pentru a-si gestiona confortul termic si pentru a-si optimiza costurile de incalzire.

Sistemele mai performante pot functiona si independent, folosesc o sonda lambda, ca la autoturisme, care citeste nivelul de CO2, pentru optimizarea arderii. Sunt dotate si cu extractoare automate de cenusa, care stiu sa elimine cenusa rezultata in urma arderii, fie ea si in cantitate destul de mica.

Centrale Peleti Balan cu bani de la stat

Programul Casa Eficienta Energetic este prevazut sa finanteze sisteme de incalzire, iluminat ecologic si sisteme de izolatie termica.

Mai mult, programul s-ar putea adapta la ceea ce ii lipseste fiecaruia.

Asta inseamna ca cei care vor sa isi eficientizeze energetic locuintele vor putea cumpara fie doar o categorie de sisteme, fie toate tipurile de tehnologii enumerate anterior.

”Romanii care il vor accesa, vor putea sa isi eficientizeze energetic locuintele, fie cumparand doar o categorie de sisteme, sau toate tipurile de tehnologii pe care le prindem in finantare. Prin acest program, se poate acorda o finantare de pana la 15.000 de euro pentru o locuinta. Bugetul total alocat programului este de 429 de milioane de lei.

Peletii – sursa de energie ecologica

Datorita noilor tehnologii, acestia sunt realizati intr-un mod ecologic din deseuri lemnoase, asa cum este, de exemplu rumegusul, dar si din alte tipuri de materiale rezultate in fabricile de lemn, care altfel ar fi fost aruncate.

Peletii se materializeaza intr- o sursa moderna de producere a energiei termice, care poate fi folosita atat pentru centralele termice din case si apartamente, cat si in spatii mai mari, asa cum sunt depozitele sau chiar spatiile de birouri. Inainte de a cumpara peleti, utilizatorii trebuie sa stie, insa cateva informatii foarte importante despre acestia!

Centrale Peleti Balan – tehnologie la tine acasa

Din ce in ce mai multi oameni aleg centrale termice pe peleti, gratie numeroaselor beneficii pe care acestea le ofera. Nu numai ca reprezinta cea mai economica alternativa atunci cand vine vorba de modul de a-ti incalzi imobilul, dar sunt si ecologice si in cea mai mare parte, automatizate.

Vezi oferta actuala de Centrale Peleti Balan

  • Website: www.centralemareli.ro
  • Telefon: 0735 240 276 / 0735 240 277
  • Showroom: Sos. Mihai Bravu 564, Sector 3, Bucuresti, complexul Ava Center, langa statia de metrou Mihai Bravu