Porti Garduri Fier Forjat

Porti Garduri Fier Forjat Alexandria

Porti si Garduri din Fier Forjat Alexandria

Executam si montam porti si garduri din fier forjat la adresa Alexandria. Executam porti batante sau rulante si garduri din fier forjat la comanda, dupa proiectul clientului sau cu proiectare. Lucrarile se confectioneaza la atelier apoi se monteaza in locatia dvs din Alexandria.

Art Met – Producator de porti fier forjat Alexandria, garduri fier forjat Alexandria, balustrade din fier forjat manual Alexandria din 2012. Producem si livram in Alexandria, in toata tara si in Europa, cu montaj sau fara montaj: porti si garduri din fier forjat Alexandria si balustrade din fier forjat Alexandria.

Cine suntem?

Art Met – producator de porti, garduri, balustrade din fier forjat si alte confectii metalice care lucreaza in Alexandria! Art Met reprezinta o inteprindere de familie construita, promovata si lansata pe piata din dorinta de a oferi seriozitate, profesionalism si sprijin in ideile dumneavostra cu cele mai bune oferte tehnic-comerciale pentru confectii metalice Alexandria si lucrari din fier forjat Alexandria: porti, garduri, balustrade, copertine, grilaje Alexandria.

Producem si livram in Alexandria cu montaj: porti si garduri din fier forjat si balustrade din fier forjat, scari interioare si exterioare.

  • Inovatie – punem un mare accent pe ultimele inovatii in materie de prelucrare a fierului forjat satisfacand in acest fel orice exigenta.
  • Performanta – toate produsele oferite de noi sunt performante, oferind un design deosebit si o frumusete cat mai naturala.
  • Tehnologie – Art Met utilizeaza o tehnologie de ultima generatie in realizarea produselor oferite precum si o calitate superioara a elementelor realizate.

ArtMet este o companie specializata in designul, productia si instalarea produselor metalice, atat in Alexandria, cat si in Prahova, Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Buzau si Brasov. Utilizand idei originale, produsele metalice sunt create combinand metodele traditionale cu metodele moderne de prelucrare ale fierului.

Oferta Noastra Fier Forjat Alexandria

  • Balustrade exterioare fier forjat Alexandria
  • Balustrade interioare fier forjat Alexandria
  • Garduri fier forjat Alexandria
  • Porti fier forjat Alexandria
  • Porti din Tabla Alexandria
  • Scari metalice interioare Alexandria

Contactati Art Met pentru lucrari de fier forjat Alexandria

Va invitam sa ne contactati pentru lucrari de porti Alexandria, garduri Alexandria, balustrade Alexandria. Lucram in special in Bucuresti, Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau si Brasov, pentru lucrari mari si foarte mari ne deplasam in toata tara.

Telefon: 0722 977 822
Luni – Vineri 8:30 – 17:30
Atelier: Strejnicu, Jud. Prahova
https://www.art-met.ro/

Înapoi
CONSTRUCTII AMENAJARI
PLANTE ORNAMENTALE
CENTRALE PELETI
CONFECTII METALICE
INSTALATII ELECTRICE
AUTO MOTO
HANDMADE
SERVICII ONLINE